Ademkracht biedt zowel afspraken in de praktijk als videoconsulten

We spreken in de praktijk af, als het veilig en verantwoord is. Hierbij volg ik de richtlijnen van het RIVM en mijn beroepsvereniging. Als dit om welke reden dan ook niet verantwoord is, kan er gekozen worden voor een videobelafspraak in een beveiligde omgeving. Zo kan een behandeling al vast opgestart worden of gewoon doorgaan. Zowel afspraken in de praktijk als via videobellen worden vergoed als u aanvullend verzekerd bent.

Veelgestelde vragen:

Jazeker! Als we ons aan de belangrijkste regels houden:

  • De afspraak gaat niet door bij symptomen van griep of andere luchtwegklachten, bel dan voor overleg
  • We houden de 1,5 m afstand regel aan,  indien nodig maak ik gebruik van een persoonlijk beschermingsmiddel
  • Neem een grote badhanddoek mee
  • Hoest en nies in de elleboog
  • Geen handen schudden en ontsmet uw handen bij binnenkomst
  • Kom zoveel mogelijk alleen

De behandeling is geschikt voor mensen met spanningsklachten, hyperventilatie, angst- en paniekklachten en algemene ademklachten. Wanneer het nog niet verantwoord of mogelijk is om naar de praktijk te komen, kunt u starten met een videoafspraak. Ook als u een chronische aandoening heeft, kan videobellen de voorkeur hebben. U kunt dit overleggen bij aanmelding.

Jazeker! Ademtherapie is meer dan ademoefeningen alleen.  Naast directe ademoefeningen die prima op afstand aangeboden kunnen worden, kijken we ook naar de achterliggende factoren. Hoe gaat u om met uw klachten? Niet zeuren en doorgaan of vermijdt u klachten en komt u daardoor niet meer toe aan dat wat voor u belangrijk is?  Begrijpt u uw klachten? Wat is de oorzaak, wat houdt het in stand en hoe kunt u het beïnvloeden? Dus naast directe praktische oefeningen is inzicht en bewustwording ook van groot belang.

Voor een videoconsult heeft u naast internet, een laptop, computer of telefoon nodig met Safari of Chrome als browser. U krijgt een uitnodiging per mail of sms waarmee u in een beveiligde “digitale wachtkamer” komt, waar we contact maken.

U kunt zich telefonisch: 06-12218224 aanmelden of een mail sturen naar info@ademkracht.nl Ik neem dan telefonisch contact met u op waarin we kijken of mijn behandeling wat voor u zou kunnen betekenen. Pas daarna neemt u de beslissing om tot een afspraak over te gaan.

Meer vragen? Bel of mail voor overleg 06-12218224 of info@ademkracht.nl